Skip to main content

Welkom op de wereld!

Na een periode van verlof je kleintje voor het eerst naar de opvang brengen, best even spannend! Wij zijn er om je te ontzorgen. Een veilige plek voor je kindje met de warmte van thuis met vertrouwde gezichten. Terwijl jij aan het werk bent, houden wij je op de hoogte, een fijne en geruststellende gedachte!

Kennismaken en wennen
Door jou en je kind te leren kennen, weten we wat jullie belangrijk vinden. Eerst maken we kennis op de groep waar je kindje is ingedeeld. We nemen de tijd om je vragen te beantwoorden en alles te laten zien. Ook plannen we een of meerdere wenmomenten in. Dit bouwen we op qua tijd.

Op de groepen hebben we een team van vaste pedagogisch medewerksters. Eén van de vaste gezichten op de groep is de mentor van je kind, een vast aanspreekpunt voor jou als ouder.De mentor is een vertrouwd gezicht voor je kind. De mentor volgt de ontwikkeling van je kind en we vragen naar je wensen en voorkeuren. Mag je kind slapen in een buitenbedje, mee naar de kinderboerderij of liever niet? We leggen het vast in de toestemmingen. Verandert er iets dan passen we dit aan.

Blijf op de hoogte
Persoonlijke aandacht voor je kind en de groep staat bij ons centraal. Bij het brengen en ophalen van je kind maken we tijd voor een persoonlijke overdracht. Gedurende de dag delen we foto's en informatie over wat je kind meemaakt bij ons. Dit doen we via ons ouderportaal via een persoonlijke login naar een veilige omgeving. Hier kun je naast het bekijken van foto’s en berichten ook veel zaken zelf regelen, zoals ons een bericht sturen, een extra dag aanvragen of afwezigheid doorgeven.

Heb je een vraag of ben je iets vergeten door te geven? De groep is ook telefonisch en via WhatsApp bereikbaar.

Pedagogische visie
Wij nemen de tijd om ons aan het tempo van een baby aan te passen. Zo krijgt hij/zij de kans om zich te richten op wat er gebeurt in zijn/haar omgeving en hierop te reageren.
Lees verder

Voor de kinderen vanaf 2 jaar werken wij met Puk. Deze methode is een gerichte stimulering van de ontwikkeling op meerdere gebieden met als extra focus op de taalontwikkeling.
Lees verder

Groepsindeling
Bij SKZ werken we met horizontale groepen op de dagopvang. Dit betekent dat je kindje vanaf 2 jaar doorstroomt naar de peutergroep.

Klein én professioneel
We vinden continue training en scholing van onze pedagogisch medewerkers belangrijk. Naast de vaste trainingen, zoals kinderEHBO, BHV en cursussen, bieden we veel extra scholing op het gebied van pedagogiek. Daarnaast worden zij ook ondersteund door onze eigen pedagogisch coach. Zij is wekelijks te vinden op onze groepen en begeleid en adviseert onze pedagogisch medewerkers. Zo kunnen zij jouw kind zo goed mogelijk begeleiden in zijn of haar ontwikkeling.

"We hebben in totaal ruim 8 jaar gebruik gemaakt van het kinderdagverblijf met heel veel tevredenheid. We gaan het missen!"


Praktische informatie over onze dagopvang

  • Hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
  • Geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.30 uur.
  • Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.
  • Gegarandeerde opvang op de dag(en) die je op contract afneemt gedurende het hele jaar.
  • Minimale afname is 1 contract dag per week.
  • Alle informatie over onze tarieven vind je hier.
  • Benieuwd hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt? Klik hier om dit in drie eenvoudige stappen te berekenen. 
  • Incidenteel extra dagen afnemen is mogelijk zolang de bezetting en samenstelling van de groep dit toelaat. Meer informatie lees je hier.
  • Dagopvang kun je combineren met een of meerdere ochtenden op onze peuteropvang.

Inbegrepen services
Eten, drinken*, luiers, verzorgingsproducten, leuke en leerzame activiteiten uit ons programma.
*flesvoeding en een drinkfles geef je zelf mee. Geef je borstvoeding dan kun je dit ook meegeven in afgesloten moedermelk flesjes. Op locatie voeden en kolven is ook mogelijk.

Inschrijven