Skip to main content

Welkom op de wereld!

Na een periode van verlof je kleintje voor het eerst naar de opvang brengen, best even spannend! Een veilige plek met de warmte van thuis. Vertrouwde gezichten voor jou en je kind. Terwijl jij aan het werk bent, houden wij je op de hoogte, een fijne en geruststellende gedachte!

SKZ kent je
Een goede start is essentieel. Door jou en je kind te leren kennen, weten we wat jullie belangrijk vinden.

We maken graag kennis met jou en je kind op de groep. We nemen de tijd om alles te laten zien en je vragen te beantwoorden. Vervolgens plannen we wenmomenten in.

We volgen de ontdekkingsreis van je kind op de voet. We bespreken de ontwikkeling van je kind en we vragen naar je wensen en voorkeuren. Mag je kind slapen in een buitenbedje, mee naar de kinderboerderij, of liever niet? We leggen het vast in de toestemmingen. Verandert er iets, dan kunnen we dit aanpassen.

Samen met jou
Persoonlijke aandacht voor je kind en de groep staat bij ons centraal. Op de groepen hebben we een team van vaste pedagogisch medewerksters. Het is fijn om vaste aanspreekpunten te hebben bij de persoonlijke overdracht bij het brengen en ophalen van je kind. Eén van de vaste gezichten op de groep is de mentor van je kind. 

Je kunt ons altijd bellen. Heb je een vraag of ben je iets vergeten door te geven? Je kunt ons ook een bericht sturen via het ouderportaal of Whatsapp.

Pedagogische visie
Wij nemen de tijd om ons aan het tempo van een baby aan te passen. Zodoende krijgt het de kans om zich te richten op wat zich aandient in zijn/haar omgeving en hierop te reageren.
Lees verder

In alle peutergroepen werken wij met de methode Puk. Deze methode is een gerichte stimulering van de ontwikkeling op meerdere gebieden met als extra accent de taalontwikkeling.
Lees verder

We vinden continue training en scholing van onze pedagogisch medewerkers belangrijk. Naast de vaste trainingen, zoals kinderEHBO, BHV en cursussen, bieden we veel extra scholing op het gebied van pedagogiek. Daarnaast worden zij ook ondersteund door onze eigen pedagogisch coach. Zij is wekelijks te vinden op onze groepen en begeleid en adviseert onze pedagogisch medewerkers. Zo kunnen zij jou kind zo goed mogelijk begeleiden in zijn of haar ontwikkeling.

Blijf op de hoogte
We genieten mee met wat je kind meemaakt bij ons en maken foto’s van mooie momenten. We delen dit graag met je via ons eigen ouderportaal. Hier kun je naast het bekijken van foto’s ook berichten lezen en veel zaken zelf regelen, zoals het aanvragen van extra dagen, ruilen en het doorgeven van afwezigheid.

"We hebben in totaal ruim 8 jaar gebruik gemaakt van het kinderdagverblijf met heel veel tevredenheid. We gaan het missen!"

Praktische informatie

  • We zijn er voor alle kinderen van 0 tot 4 jaar.
  • Dagopvang bij SKZ betekent gegarandeerde opvang op de dag(en) die je op contract afneemt gedurende het hele jaar.
  • Op Nationale feestdagen zijn wij gesloten.
  • Onze minimale afname is 1 contract dag per week.
  • We zijn geopend van 07.00 uur tot 18.30 uur
  • Het is mogelijk om incidenteel extra dagen af te nemen en te ruilen, mits de groepsgrootte dit toelaat. Meer informatie lees je hier.
  • Alle informatie over onze tarieven vind je hier.
  •  Wil je weten hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt? Klik hier om dit in drie eenvoudige stappen te berekenen. 
  • Je kunt dagopvang combineren met een of meerdere ochtenden op onze peuteropvang.

Inbegrepen services
Onze dagopvang is inclusief eten, drinken*, luiers, verzorgingsproducten, leuke en leerzame activiteiten uit ons programma.
*flesvoeding en een drinkfles geef je zelf mee. Geef je borstvoeding dan kun je dit ook meegeven in afgesloten moedermelk flesjes. Op locatie voeden en kolven is ook mogelijk.