Skip to main content

Disclaimer

Bij SKZ stellen wij het op prijs dat je geïnteresseerd bent in onze diensten en producten en een bezoek brengt aan onze website.  Door de webpagina te gebruiken stem je in met deze disclaimer. SKZ spant zich in om de informatie op deze website permanent zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, echter, is de informatie op deze website altijd onder voorbehoud. Aan de inhoud van deze website van SKZ kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht
Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze internetsite, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan SKZ. De informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van SKZ. We behouden ons het recht om onze informatievoorziening op de website op elk gewenst moment te mogen aanpassen.

Veiligheid
De site van SKZ wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van je computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan niet gegarandeerd worden. Bepaalde hyperlinks in onze site brengen je naar sites van derden, waarbij SKZ niet aansprakelijk is voor de daar aangeboden informatie.

E-mail
Door SKZ verzonden informatie per e-mail is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan. De informatie in dit e-mail bericht (en bijlagen) kan vertrouwelijk van aard zijn en kan binnen het bereik van een geheimhoudingsplicht en een verschoningsrecht vallen.

E-mailnieuwsbrief
Door SKZ verzonden informatie per e-mailnieuwsbrief is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is niet toegestaan.