Skip to main content

Ons team

Het team van SKZ bestaat uit ruim 60 enthousiaste medewerkers die vast op de groep staan of vast invallen op onze locaties. Zij zijn het kloppende hart van de organisatie. Zonder hen is er geen SKZ!
Zij worden ondersteund door ons kantoor team. Even voorstellen!

Dita van Dijk
Directeur Bestuurder

Als directeur en bestuurder ben ik eindverantwoordelijke van SKZ. Ik word gecontroleerd door onze Raad van Toezicht.
Je kunt mij benaderen voor ideeën, voor samenwerkingen en bij klachten.

Ik werk in de kinderopvang omdat ik graag een maatschappelijke bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen zijn onze toekomst!

Dit wil ik kinderen meegeven
Plezier, durven te ontwikkelen en zelfstandigheid.

Werkdagen:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Ria Versteegen
Financieel manager

Sinds 2001 werk ik bij SKZ en ben ik verantwoordelijk voor de boekhouding, facturatie, betalingen en salarisadministratie.

Heb je een vraag over een factuur, het tarief of de kinderopvangtoeslag dan kun je bij mij terecht.
Het leuke aan het werken bij SKZ is dat het kleinschalig is gebleven en iedereen betrokken is bij de organisatie.

Dit wil ik kinderen meegeven
Eigen koers bepalen, ook door te leren van levenservaring van anderen. 

Werkdagen:
dinsdag, woensdag, donderdag

Hetty Kruit
HR-coördinator

Als HR-coördinator ben ik verantwoordelijk voor het personeelsbeleid binnen SKZ. Ik heb een coördinerende en adviserende rol bij de werving&selectie van personeel tot en met de uitdiensttreding en alles daartussenin. Onze pedagogische medewerkers zijn er voor onze kinderen en wij willen zo goed mogelijk zorgen voor hen. Ik vind het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen bij SKZ, gekend worden, mij makkelijk kunnen benaderen en alles aan mij kunnen vragen.

Dit wil ik kinderen meegeven
Wandel je eigen pad, hou rekening met elkaar en maak plezier.

Werkdagen:
Maandag, dinsdag en vrijdag

Mariska van Veldhuizen
Personeelsplanner

Sinds 2016 verzorg ik met veel plezier het inroosteren van het personeel voor alle SKZ locaties.
Ik ben het aanspreekpunt van de medewerkers als het gaat om verlofaanvragen en ziekmeldingen.
Belangrijk is dat we hierbij de kwaliteit hoog houden en zoveel mogelijk dezelfde vaste invallers inzetten, fijn voor ouders, kinderen en collega’s.

Dit wil ik kinderen meegeven
Respect voor elkaar en voor jezelf.

Werkdagen tot 15:00 uur:
maandag, woensdag, donderdag.

Desiree de Jong
Clustermanager locaties Stompwijk en Zoeterwoude Rijndijk

Als clustermanager maak ik de vertaalslag van de theorie naar de praktijk. Samen met het team zorg ik ervoor dat de kinderen een uitdagende, veilige plek hebben om zich te ontwikkelen, maar vooral ook om het leuk te hebben. Hoe mooi is het om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en daar een onderdeel van te mogen zijn.

Door de kleinschaligheid ben ik overal bij betrokken, een mooie metafoor vind ik het duizend dingen doekje: meedenken over beleid, inspringen op de groep, contacten met ouders, even de tuinman bellen..kortom: het is nooit saai, dat maakt mijn baan ook zo ontzettend leuk. En als er dan even een rustmoment is dan kan ik ontzettend genieten van de kinderen die plezier hebben, onbevangen zijn of heel geconcentreerd bezig te zijn met een activiteit en daar zo ontzettend trots op zijn.
Ook het contact met ouders vind ik een belangrijk onderdeel van mijn werk. Van een gezellig praatje tot feedback, ik vind het belangrijk dat ouders met een prettig en vertrouwd gevoel hun kinderen bij ons brengen.

Dit wil ik kinderen meegeven
Zelfvertrouwen om stevig in de maatschappij te staan.

Werkdagen:
maandag(oneven weken), dinsdag, woensdag, donderdag

Wendy Jansen
Clustermanager locaties Zoeterwoude Dorp

Als clustermanager draag ik onder andere zorg voor het implementeren van het organisatiebeleid binnen de groepen. Door de pedagogisch medewerkers in hun eigen kracht te laten staan, ontwikkelen ze zich op een positieve manier. Zo bouwen we samen aan een mooie toekomst binnen SKZ waar iedereen zich gehoord voelt, zich kan ontwikkelen en gemotiveerd blijft om het beste uit zichzelf te halen.

Door naar eenieder als persoon te kijken, worden de talenten van iedereen zo goed mogelijk benut. Daarmee bieden we een goede basis aan de kinderen. De kwaliteit en kwantiteit houden we hoog en dat zien we terug bij zowel de pedagogisch medewerkers als bij de kinderen. Want wat is mooier dan deel uit maken van de ontwikkeling van de kinderen en hen te mogen ondersteunen in een veilige en uitdagende omgeving?

Dit wil ik kinderen meegeven
Vertrouw op jezelf en je eigen kunnen en ontwikkel je tot een zelfstandig mens en heb oog voor de mensen en de natuur om je heen. En geniet vooral elke dag!

Werkdagen:
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag

Fiona van Marwijk
Kindplanner & ondersteuning managers

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest op diverse groepen ben ik in 2021 een nieuw avontuur aangegaan binnen SKZ. Samen met Kelly verzorg ik de kindplanning van A tot Z. Ik vind het leuk om de vragen van (toekomstige) ouders zo goed mogelijk te beantwoorden en daarbij te regelen dat de kindplanning zo optimaal mogelijk is. Het is fijn wanneer het lukt om ouders een plekje te kunnen bieden op de opvang. Daarnaast ondersteun ik de managers met diverse taken. Eén dag per week versterk ik ons invallersteam. Je kunt mij dan ook tegenkomen op een van de groepen. Ondanks dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, blijf ik het werken met kinderen nog steeds erg leuk vinden. Dit alles maakt het een leuke, diverse functie!

Dit wil ik kinderen meegeven
Heb respect voor elkaar en geniet van alle momenten in het leven.

Werkdagen:
dinsdag, donderdag, vrijdag

Kelly de Jong
Kindplanner & Communicatie

Sinds mei 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij SKZ. Samen met Fiona verzorg ik de kindplanning van A tot Z. Daarnaast verzorg ik verschillende communicatie uitingen binnen SKZ en richting "onze" ouders. Ook heb ik de website en de social media kanalen in mijn beheer. Een leuke, veelzijdige functie!

Met veel enthousiasme streef ik naar een zo optimaal mogelijke planning. 
Mijn dag is geslaagd wanneer ik, soms na veel puzzelwerk, weer een ouder blij kan maken met een opvang aanbod en vragen van ouders en collega's heb kunnen beantwoorden. 

Dit wil ik kinderen meegeven
In deze snelle maatschappij bewust leven en genieten in/van het moment met échte aandacht voor elkaar.

Werkdagen: 
maandag, woensdag, donderdag

Natasja van Haasteren
Pedagogisch coach en Beleidsmedewerker

Onze pedagogisch medewerkers kunnen mij benaderen met vragen over de ontwikkeling van de kinderen en keuzes over de aanpak. Met hen en met de managers bespreek ik onderwerpen zoals veiligheid, voorschools ontwikkelaanbod, extra zorg en bijscholing.
Samen dragen we bij aan de kwaliteit van de opvang.
Mijn missie is om het groepsbelang te benutten voor het bevorderen van individuele groei bij de kinderen, zodat zij kunnen uitgroeien tot wereldburgers met een gezonde eigenwaarde en motivatie voor het volgen van hun unieke levenspad in verbinding met de wereld om hen heen.

Dit wil ik kinderen meegeven
Blijf jezelf en bouw je geluk niet ten koste van het geluk van anderen.

Werkdagen:
maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

Jennifer Henriette-Lion Sjin Tjoe
Pedagogisch coach en Praktijkopleider

Als pedagogisch coach ben ik verantwoordelijk voor het implementeren van het pedagogisch beleid. Dit betekent dat ik mij bezig zal houden met het verbeteren van de pedagogische kwaliteit en het handelen op de groepen. Als coach sta ik klaar voor de pedagogisch medewerkers en ouders die vragen hebben over het pedagogisch handelen of zorgen die er zijn rondom kinderen. Met 13 jaar ervaring in de kinderopvang kan ik hier een positieve bijdrage aan leveren. Ik vind het belangrijk dat kinderen opgevangen worden in een veilige en uitdagende omgeving. Door naar kinderen te kijken en hen de ruimte te geven om zich te ontwikkelen, dragen wij eraan bij om elke keer een stapje verder te komen.

Daarnaast zal ik mij als praktijkopleider bezig houden met het ondersteunen van werkbegeleiders. Ook zal ik verantwoordelijk zijn voor het werven, selecteren, plaatsen en begeleiden van BBL’ers, BOL’ers en stagiaires. 

Dit wil ik kinderen meegeven
Vertrouw en geloof in je eigen kunnen. Wees dankbaar voor alles wat je hebt bereikt.

Werkdagen:
Maandag, dinsdag, donderdag

Irma Leechburch Auwers
Pedagogisch coach

Tijdens het zwangerschapsverlof van Jennifer neem ik haar taken over als pedagogisch coach op de locaties van SKZ in Zoeterwoude Rijndijk en Stompwijk. 

Ik heb een aantal jaar als pedagogisch medewerker en als (ortho)pedagoog in de kinderopvang gewerkt, zowel op de dagopvang als de bso. Daarna ben ik het onderwijs in gegaan en heb ik als leerkracht, intern begeleider en adjunct-directeur gewerkt. In de laatste functie merkte ik dat mijn hart bij het coachen ligt. Ik vind het heel mooi en waardevol om professionals verder te helpen in hun ontwikkeling en hiermee het geluk en welbevinden van de kinderen positief te kunnen beïnvloeden. Om deze reden heb ik mijn eigen coachpraktijk opgericht en ben ik op dit moment werkzaam als zelfstandig coach, onder andere in de kinderopvang. 

Werkdagen:

Maandag, dinsdag, donderdag

Ton Geurs
Assistent Financieel Manager

Na mijn pensionering werk ik sinds 1 april 2022 met veel plezier als assistent boekhouding, waarbij ik onze financieel manager ondersteun in haar vele werkzaamheden. Mijn voornaamste taken hierbij zijn het voeren van de crediteurenadministratie en het debiteurenbeheer. Ik hoop nog een ruime tijd de gelegenheid te hebben om een bijdrage te leveren aan de administratie in deze mooie onderneming.

Dit wil ik kinderen meegeven
Geniet van het leven maar heb altijd aandacht voor anderen in onze samenleving.

Werkdagen:
dinsdag- en woensdagochtend