Skip to main content

Onze medewerkers: het verhaal van Suzan

Het verhaal van pedagogisch medewerker Suzan:

Ik ben gelijkwaardig aan mijn vaste collega’s en voel me écht welkom.”


Suzan haar verhaal

Tijdens mijn studie MBO Onderwijsassistent zocht ik een baan. Ik wilde aan de slag in mijn eigen woonplaats, maar mijn zus was zo enthousiast over haar stage bij SKZ dat ik gelijk heb gesolliciteerd.
Sinds 2020 maak ik deel uit van de invalpool van SKZ. De afwisseling in het werk houdt het voor mij uitdagend. Vorige week viel ik in op een babygroep, vanmiddag op de BSO. Leuk om met veel verschillende collega’s te werken.

Het invalwerk is goed te combineren met mijn huidige studie: HBO Jeugd In Onderwijs. Ik kan zelf aangeven wanneer ik beschikbaar ben, wat mijn voorkeur is voor leeftijdsgroep en locatie(s).
Ik vind het werken met kinderen in alle leeftijden leuk. In de interactie en gesprekken met kinderen op de BSO zie ik weer dingen terug uit mijn studie en stage en andersom: ik kan hier veel toepassen en krijg alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen.

Waarom werken bij SKZ?

Als invaller bij SKZ voel ik mij gelijkwaardig aan mijn collega’s van de vaste teams. Ik voel me écht welkom; niet alleen omdat ik ‘nodig’ ben, ze zijn echt dankbaar dat ik er ben, dit wordt vaak benoemd.
Pas had ik een dagdienst en daarna nog school in de avond. Mijn collega’s hebben er toen met elkaar voor gezorgd dat ik iets eerder weg kon, zodat ik nog even rustig kon eten.
Ik ben er niet alleen voor de klusjes, maar word betrokken bij het programma van de dag. Er is veel overleg en als een geoliede machine maken we er met elkaar een fijne dag van!

Wil jij ook werken bij een kleinschalige, maar professionele organisatie? Word dan mijn collega! Klik hier voor onze vacatures.