Skip to main content

Onze medewerkers: het verhaal van Rogier

Het verhaal van pedagogisch medewerker Rogier:

“Iedereen kent elkaar en is gelijkwaardig aan elkaar.”

Rogiers verhaal

Na mijn opleiding Sport en Bewegen ging ik door naar de HALO. Ik ontdekte dat dit niet bij mij paste en ben voortijdig gestopt. Ik kreeg een telefoontje van een oude stagebegeleider. Op dinsdag kon ik op gesprek en twee dagen later ben ik gestart bij SKZ, inmiddels zijn we 8 jaar verder!

Mijn werk is heel divers: ik heb mijn vaste groep op de BSO, verzorg de voorschoolse opvang en begeleid de kinderen tijdens de tussen schoolse opvang. Geen dagdeel is hetzelfde!

Werken in de kinderopvang geeft mij veel voldoening. Dagelijks bezig zijn met kinderen is een investering waar je veel (energie) voor terug krijgt. Ik ben bijvoorbeeld net een week op vakantie geweest en ik merk dat de kinderen blij zijn dat ik er weer ben. Je voelt je gewenst en voert leuke gesprekken met de kinderen. Je bouwt echt een band met ze op.
Ik heb veel vrijheid in de invulling van mijn dagelijks werk. Samen met mijn collega’s en de kinderen bedenken we onze thema's en de activiteiten. Sport en bewegen vind ik belangrijk. Elke middag gaan we naar de gymzaal en bij mooi weer doen we spelletjes op het plein of in de natuur. In de vakanties trekken we er vaak op uit naar het bos of het strand.

Waarom werken bij SKZ?

SKZ kent je, zegt het al. Ook al werken we op verschillende locaties, we zijn allemaal gelijkwaardig aan elkaar. Iedereen kent elkaar, doordat er interesse is naar elkaar. 


Wil jij ook werken bij een kleinschalige, maar professionele organisatie? Word dan mijn collega! Klik hier voor onze vacatures.