De Struintuin

Halve dagopvang en verkorte peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Informatie

Peuteropvang de Struintuin is een kleinschalige peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Onze locatie vind je in de Buitenplaats in Zoeterwoude Dorp. De gezamenlijke locatie is niet alleen praktisch, maar zorgt ook voor een soepelere overgang van de peuteropvang naar de basisschool, een goede samenwerking en vertrouwde omgeving.Vanaf de tweede verjaardag kan je kind hier komen spelen met leeftijdsgenoten in een uitdagende groepsruimte waarin we activiteiten en spel aanbieden speciaal gericht op peuters. We werken met verschillende thema activiteiten van Puk & Co die aansluiten op de belevingswereld van kinderen. (doorlink Puk & Co PDF?)Binnenstebuiten beschikt over een eigen buitenspeelplaats met een natuurspeeltuin. Buitenspelen vinden we belangrijk. De speeltoestellen, zandbak en diverse speelmaterialen zorgen voor uren speelplezier. In onze moestuin bekijken we hoe de gewassen groeien. Naast de eigen groepsruimte is er een mooie, centrale binnenruimte die we gebruiken voor thema activiteiten en spel 

Verkorte Peuteropvang

Verkorte peuteropvang van 3 uur bieden wij aan voor kinderen uit gezinnen waarvan een of beide ouders geen arbeidsrelatie heeft (keuze peuteropvang met toeslag) en kinderen waarvan beide ouders wel een arbeidsrelatie hebben.  Wij hebben maar een beperkt aantal plekken verkorte peuteropvang.

Halve dag Peuteropvang

Halve dag peuteropvang is bedoeld voor alle kinderen waarvan beide ouders een arbeidsrelatie hebben en komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Contactgegevens en openingstijden

Halve dagopvang

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08:00u – 13:00u

Verkorte peuteropvang

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag  08:45u – 11:45u

Tijdens schoolvakanties en feestdagen gesloten.

Contactgegevens:

Algemeen: 06 - 33 561 466 (alleen tijdens openingstijden bereikbaar)
Het Veldboeket 5
2381 TK Zoeterwoude Dorp
Registratienummer: 340194649

 

Foto's

Inschrijven bij ?

meer informatie ›

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ouderportaal

wachtwoord vergeten?