Skip to main content

Onze medewerkers: het verhaal van Melissa

Het verhaal van pedagogisch medewerker Melissa:

"Een goede onderlinge samenwerking en kunnen terugvallen op elkaar. Ik heb mijn eigen BSO groep maar doe het nooit alleen.”

Melissa's verhaal

Dit jaar ben ik 15 jaar in dienst bij SKZ! In het eerste jaar heb ik als invaller op verschillende groepen gewerkt. Ik had de lat niet te hoog gelegd en ik heb de tijd genomen om te ervaren met welke leeftijdscategorie ik het meeste affiniteit heb.

Inmiddels werk ik al heel wat jaren op de BSO. Sinds maart 2020 heb ik mijn eigen groep, de Waterplas, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar. Wat ik zo leuk vind aan het werken op de BSO, is het ritme dat ik kinderen kan bieden en tegelijkertijd de vrijheid om leuke activiteiten en uitjes te organiseren.

Sinds november 2019 werk ik ook op de peuteropvang in Stompwijk. Wat ik zo leuk vind aan peuters is dat zij eigenwijs zijn op hun eigen manier.

Ik geniet van de vrolijke gezichten, de energie van de kinderen en dat als er iets is dat ik ze kan helpen.

Het werken in de kinderopvang combineer ik ook nog met de tussen schoolse opvang én het geven van zwemles.

Waarom werken bij SKZ?

Het is meer dan alleen zekerheid; alles staat of valt met een goede samenwerking en gezelligheid. Een goede onderlinge samenwerking en het kunnen terugvallen op mijn collega’s is voor mij heel belangrijk. Ik heb mijn eigen BSO groep, maar doe het nooit alleen. Daarnaast maken we gebruik van ieder zijn eigen kracht en talenten. Het is gezellig en we máken het gezellig met elkaar!

Wil jij ook werken bij een kleinschalige, maar professionele organisatie? Word dan mijn collega! Klik hier voor onze vacatures.